091223 - Backyard railin @ bergman's house

De vart lite backyard railin hos bergman idag, dock vart de typ bara en halvtimmes åkning, så de vart inte så jätte många bilder, men några iaf =)



















Avslutar med denna söta bild då bosse visar sin kärlek för fredde ;p



Foto: Dino Vulic ©
Redigering : Dino Vulic ©


"Alla bilder på bloggen är Copyrightskyddade, så om du är intresserad av att använda en bild i något sammanhang hör av dig, kopiera inget" "[email protected]"



091221 - Hockey @ höga

Lite bilder från måndags då ja skulle fota det nya målvakts stjärnskottet Benny... Vart inte nå många bilder, var så jävla kallt så ja orkade knappt hålla upp kameran.. men bättre än ingenting =)


















Avslutar med nån skön bild som matte tog ;p



Foto: Dino Vulic och Mattias Tjernström ©
Redigering : Dino Vulic ©






091204 -06 Railstyle -09


Nu kommer bilderna från railstyle -09, dem ligger även ute på min facebook ( Dino Vulic ) och på min Bilddagbok ( Stofly )

Börjar med att berätta lite kort om skid helgen, och vad dem olika tävlingarna/deltävlingarna är och betyder.

Man började på tisdagen att bygga upp ställningarna och på torsdagen började man att lasta snön och shapa. Sen på fredagen klockan 14:00 drog allting igång med "Local Jams" ( Inåkning ) det är för lokala åkare som inte blivit seedade till finalerna som bara dem åkare från förra året som gick till finalen blivit eller anmält sig till kvalet till finalerna på lördagen.

Klockan 16:00 började själva finalen för Local Jams då man körde på 20 minuter Snowboard och 20 Minuter Skidor och så bytte man några gånger... sedan så bestämma en jury ut ett par åkare som gick vidare till Lördagens kval till finalerna.

På lördagen så drog inåkningen igång runt 11:30 då man fick köra på till lunch tid, och efter lunch ( 14:00 ) var det dags för Kvalet för finalerna, då skidor & Snowboard fick köra 20 minuter var och byta så några gånger, och efter kvalet så beslutade juryn fram ett fåtal åkare som fick gå till  Super Finals.

Super Finals drogs igång 16:00 och där körde man i en timme, efter att man kört tiden ut så drog nästa tävling igång " Game Of Snow". Där man hade valt fram fyra åkare från varje kategori ( Skidor & Snowboard, har inget med Super Finals att göra ) och den här tävlingen gick till så att den första åkaren gjorde ett trick och då måste dem tre resterande ur samma kategori göra samma trick, och lyckas dem inte eller ramlar för man en bokstav (liknande bollleken "gris" ) och ordet var "Snow" så när man fått S-N-O-W så åkte man ut.

Efter att denna tävling avgjorts så avslöjades vinnarna till varje "gren / kategori " och den största kategorin är skid sidan som vanns av " Jonas Hjolman " Stort grattis till dig Jonas, grymt bra kört! Och Game Of Snow på skidsidan vanns av Jesper Tjäder, en helt grym ung kille ! På slutet av bilderna finns det "text bars" med bilder på personer som vunnit och vad dem vunnit.


Så nu ska jag sluta skriva och njut av bilderna !


Klicka på bilderna för att dem ska förstoras ! =)





Torsdag:






Fredag:














































Lördag (Inåkning):






























Kval till Super Finals































Super Final






















Game Of Snow
















Den här fina bilden på emil får avsluta den underbara helgens bilder !



Foto: Dino Vulic ©
Redigering : Dino Vulic ©


"Alla bilder på bloggen är Copyrightskyddade, så om du är intresserad av att använda en bild i något sammanhang hör av dig, kopiera inget" "[email protected]"




091204 -06 Railstyle -09

Under helgen är de Railstyle i sundsvall, de hålls i för femte året och kommer bli riktigt härligt.
Det kommer upp lite bilder från själva bygget inom snart framtid och sen från själva tävlingen under helgen, så håll utkik ;)


Follow Dinofoto on Twitter
RSS 2.0